slide_coaching-bord

Balans

De wekker gaat en je springt vol energie je bed uit. Weer een mooie nieuwe dag. Een drukke dag, dat dan weer wel. Maar deze ga jij vol vertrouwen aan. Als je leven in balans is loopt alles lekker. Je voelt je tevreden en alles lijkt op rolletjes te lopen. Zelfs tegenslagen brengen jou niet uit balans. Maar helaas is ons leven nu eenmaal niet altijd in balans. En als je het gevonden hebt, raak je het weer kwijt. Dit is heel normaal. Het leven verandert, jij verandert.

Balans zoek?
Je balans kwijt zijn betekent dat je jouw energie niet goed verdeelt. Iedereen staat ’s ochtends op met een nieuwe dosis energie. Verdeel je dit verkeerd, dan krijg je daar last van. Net als met geld, op is op. Je kunt het lenen. Maar betaal je het niet af, dan kom je in de problemen. Op den duur krijg je last van je gezondheid en raak je opgebrand.

Je moet keuzes maken, wat is NU voor jou belangrijk. Misschien heb jij net een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt en werkt jouw ‘oude balans’ nu niet meer? Je moet nieuwe keuzes maken. En dat is lastig, want er zijn ook zoveel keuzes: werk/carrière, kinderen, partner, huishouden, familie, hobby’s, vrienden, sporten, opleiding, enzovoorts. Daarnaast zijn een juiste voeding en voldoende bewegen ook van invloed op je energiepeil. Een coach kan jou helpen.

Mijn aanpak
Ik help jou om inzicht te krijgen wat voor jou belangrijk is en om de juiste keuzes te maken. Hier heb ik geen standaard methode voor. Ieder mens is anders. Iedere persoonlijke ontwikkeling betekent een persoonlijke aanpak.

Intuïtief voel ik snel aan waar de kern van de pijn zit en welke vragen en opdrachten jij nodig hebt. Verwacht van mij geen antwoorden en ik maak voor jou geen keuzes. Ik help jou door een spiegel voor te houden en jou te confronteren met wat jij eigenlijk al weet. Want jij bent al een wijs mens, jij kunt dit helemaal zelf. Met coaching op maat van mij.

Wat verandert er voor jou?
Jij herstelt jouw balans en je staat weer fluitend op. Vol energie om een nieuwe mooie dag tegemoet te treden. Je weet wat voor jou belangrijk is en maakt bewuste keuzes hiervoor. Nu, maar ook in de toekomst als je de balans weer kwijt bent. Ook voldoende beweging en goede voeding passen in een leven in balans.

Locatie
De gesprekken voeren we in een omgeving waar jij je prettig voelt. Dit kan bij jou thuis zijn, maar buiten in de natuur werkt bijvoorbeeld ook heel goed. Je bent dan al in beweging en los van de dagelijkse routines.

Kostenloos kennismakingsgesprek
Wil jij ook weer je leven in balans brengen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en verplicht je tot niets. Jij moet je prettig voelen bij mij als persoon en met mijn aanpak.

Coaching bij stress en burn-out
Word jij ’s ochtends moe wakker? Zie je het helemaal niet meer zitten en weet je niet meer wat je met jezelf of je leven aanmoet? Stress leidt jouw leven en een burn-out ligt op de loer (of heeft al zijn intrede gedaan). Ik help jou weer in je kracht te komen en je leven weer op te pakken. Lees meer over coaching.

Coaching van kinderen
\Voor kinderen en jong volwassenen gebruik ik de methode COACHEE! Spelenderwijs inzicht geven in de vragen waar zij mee worstelen en de oplossingen zoeken. Ook voor volwassenen die moeite hebben om over hun problemen te praten is dit zeer geschikt. Lees meer over coaching van kinderen