slide_coaching-bord

Coaching

Geniet van het leven. Van de zon, maar ook van de regen.
Wat heerlijk om iedere dag vol energie te beginnen. Om te weten wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt. Lukt het vandaag niet, dan vertrouw je op morgen. Dit is voor iedereen weggelegd. Ook voor jou, al denk je nu van niet.

In de knoop?
We lopen allemaal weleens vast in ons leven. Alles zit tegen en je weet niet meer hoe je verder moet. Je voelt de energie wegzakken, zo de grond in. Zonder resultaten. Iedere dag sta je moe op. Zelfs van de leuke dingen kun jij niet meer genieten. Vaak zijn het ervaringen uit het verleden die zorgen dat jij nu niet verder komt. Aan deze ervaringen (positief en negatief) heb jij overtuigingen overgehouden die jou gedrag beïnvloeden. Dit gedrag heeft jou misschien in het verleden geholpen, maar werkt nu belemmerend. Lukt het jou niet om daar zelf uit te komen? Blijf er dan niet mee lopen. Vraag hulp aan een coach. Ik help jou om weer in je kracht te staan.

Mijn aanpak
Je moet wel aan de bak. Je krijgt van mij geen klip en klare antwoorden, want die heb je zelf. Jij bent namelijk al een wijs mens. Ik coach jou door een spiegel voor te houden.
Voor mij is ieder mens anders. Je krijgt bij mij een persoonlijke aanpak, op maat gemaakt. Door goed luisteren en mijn sterk ontwikkelde intuïtie weet ik snel de kern van het probleem bloot te leggen en vast te houden. Ik laat jou zien waar jij aan moet werken en dit kan heel confronterend zijn.

Ik help jou onder andere bij:

  • Omgaan met AD(H)D
  • Stress en burn-out
  • Problemen op je werk, in je gezin of relatie
  • Vermoeidheid, geen energie
  • Negatieve gedachten, gebrek aan zelfvertrouwen of eigenwaarde
  • Elke andere levensvraagstuk waar jij mee zit

Wat verandert er voor jou?
Je weet wat jou tegenhoudt en wat je eraan moet doen. Jij zult (weer) geloven in jezelf en met positieve energie jouw leven leiden.

Locatie
De gesprekken voeren we in een omgeving waar jij je prettig voelt. Dit kan bij jou thuis zijn, maar buiten in de natuur werkt bijvoorbeeld ook heel goed. Je bent dan al in beweging en los van de dagelijkse routines.

Kosteloos kennismakingsgesprek
Wil jij ook je leven weer in balans brengen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en verplicht je tot niets. Jij moet je prettig voelen bij mij als persoon en met mijn aanpak.

Persoonlijke ontwikkeling
Ben jij in balans? Veel mensen hebben moeite om hun energie goed te verdelen. En dan raak je uit balans. Ik kijk veel verder dan werk en privé (gezin). Ook bijvoorbeeld  je vrienden en familie, tijd voor jezelf en beweging/voeding moeten in balans zijn. Kijk verder bij Balans.

Coachen van kinderen
Voor kinderen en jong volwassenen gebruik ik de methode COACHEE! Spelenderwijs inzicht geven in de vragen waar zij mee worstelen en de oplossingen zoeken. Ook voor volwassenen die moeite hebben om over hun problemen te praten is dit zeer geschikt. Lees meer over Coachen van kinderen.