slide coachee spel uitgepakt en doos

Coachen van kinderen

PLATO:
“Je leert meer van een mens door een uur met hem te spelen
dan door een jaar met hem te praten !”

Kinderen en jong volwassenen vinden het vaak lastig om te praten. Meestal weten ze zelf niet eens wat ze dwars zit. Ze voelen het, maar kunnen het (nog) niet benoemen. Hiervoor werk ik met het spel COACHEE!
Hart Voor Welzijn is in het bezit van een licentie voor het spelen met het COACHEE! spel. Met dit spel komen zij spelenderwijs tot de kern van de pijn en kunnen ze werken aan verbetering.

Het spel bevat vragen en opdrachten rond zes thema’s:

  • Kind en gezin
  • Kwaliteiten en talenten
  • Emotionele ontwikkeling
  • De hulpvraag
  • School / werk
  • Het oplossend vermogen


Het spel kan ik op veel verschillende manieren inzetten. Zo kan ik creatieve opdrachten geven (tekenen, kleien), het kind laten fantaseren of dramaopdrachten geven. Afhankelijk van de hulpvraag bepaal ik samen met de ouder welke vorm van het spel we toepassen. Het spel kan ik samen met het kind spelen, maar ook de ouder kan meespelen.

Wat doet het spel?
Door het spelen van dit spel krijg ik inzicht in waar er ondersteuning nodig is. Het spel duurt ongeveer een 1 uur.

Volwassenen
Het spel is ook zeer geschikt voor volwassenen die moeite hebben om over hun gevoel te praten. Op deze manier krijg ik inzichten waarmee ik jou kan helpen om je problemen op te lossen. Ervaring leert dat het praten daarna ook wel komt. Altijd op jouw tempo.

Kostenloos kennismakingsgesprek
Wil jij ook weer je leven in balans brengen? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en verplicht je tot niets. Jij moet je prettig voelen bij mij als persoon en met mijn aanpak.

Persoonlijke ontwikkeling
Ben jij in balans? Veel mensen hebben moeite om hun energie goed te verdelen. En dan raak je uit balans. Ik kijk veel verder dan werk en privé (gezin). Ook bijvoorbeeld je vrienden en familie, tijd voor jezelf en beweging/voeding moeten in balans zijn.

Coaching
Word jij ’s ochtends moe wakker? Zie je het helemaal niet meer zitten en weet je niet meer wat je met jezelf of je leven aanmoet? Stress leidt jouw leven en een burn-out ligt op de loer (of heeft al zijn intrede gedaan). Ik help jou weer in je kracht te komen en je leven weer op te pakken.